Project: Gabbie House

We installed Jura Limestone panels to this prestigious development in Hale Barns. The stone panels were supported on corbel plates and restrained back to the blockwork with brackets and dowels. The finish on the stone panels was a sand blasted finish, the cills were highly polished. The corners of the house were formed by cutting a birds mouth design on the end of each panel which was done on site to give an overall stunning effect.

James Stone Masonry were contracted to fix the precast units to this prestigious development in Hale Barn Cheshire. The balcony units were fixed to a steel frame using s/s brackets and dowels.

Designed by Stephenson and Bell and the winner of multiple prestigious design awards including:

  • Best Resident Project – Bronze (Roses Design Award)
  • Best Residental Project – Bronze (Civic Trust Award)
  • Large House of the Year (The mail on Sunday British homes award)

Get in Touch